Tag Archives: Changing Room

Promotional Videos

7 Dec

The two ladies that came to learn about what Sunnyside Projects is doing in Charlottesville wanted to make some short videos so that we could introduce a few of our projects.  This was a good chance for Nathan to showcase some of his work at the Blue Ridge Eco Shop as well as show off a couple of our unique products.  Check it out:

Advertisements

Documentary Film Makers

4 Dec

We had the good fortune to have some hard working documentary film makers visit the Sunnyside Projects workshop for a few days as they were traveling the country seeking out folks who were finding their own way in life with a focus on sustainability. Kelsey and Rae helped with the first stages of the Geodesic Chicken Aviary, recording the process and getting some hands on experience. Later, Nathan took them to see his work at the Blue Ridge Eco Shop and Fifth Season to check out a unique creation by Sunnyside Projects, the Suitcase Garden. Like their Facebook Page to get updates on their travels.  Here are some of the photos from our time together.

Blue Ridge Eco Shop and Sunnyside Projects

16 Nov

Pallet Display Table in Display Window

Sunnyside Projects recently teamed up with the Blue Ridge Eco Shop on the Downtown Mall in Charlottesville, VA.  The shop was looking to draw more attention to their products while encouraging the idea of Re-use.  We found a good amount of pallets behind the store and went to work formulating a concept with materials on hand.  We decided to join 4 of the pallets together into a cube and then chop the corners off the top and bottom to provide a base and table top.  With the hardwood boards pulled off another pallet we pieced together a table top, and display shelving.

The Pallet Table before adding products.

The shop expressed a desire to have a new changing room as they were using a hanging tapestry before.
Again, we wanted to purchase as few new materials as possible so we grabbed a used door from the Habitat for Humanity Store, and some spare 2×4’s on hand.  The result was 5 2×4’s ripped into 1/8″ strip and pinned between 2×3’s that had been ripped in half, also providing a mount for the door.  The curved design adds a natural flow to an otherwise odd part of the store, while providing a useful and fun space for customers to try on the unique eco-fashion that the store has to offer.

Changing Room at the Blue Ridge Eco Shop

Changing Room at the Blue Ridge Eco Shop

 

%d bloggers like this: